Startadvies

De juiste hulp op het juiste moment

Uw toekomst, daar helpen wij u graag bij

 

Uw eerste stap naar succes
Gaat u akkoord met de zegswijze ‘goed begonnen is half gewonnen’? Dan is ons ruim aanbod van starteradvies- en begeleiding op maat vast iets voor u. Benefisc maakt startende ondernemers wegwijs in de nodige formaliteiten om succesvol van start te gaan.

Formaliteiten eenmanszaak
Denk hierbij aan inschrijving in het KBO (Kruispuntbank van Belgische Ondernemingen), aanvraag en activering van uw btw-nummer, regeling van uw sociaal statuut, aanvragen nodige vergunningen en mogelijke subsidies waar u recht op heeft.

Formaliteiten vennootschap
Benefisc begeleidt u in de opmaak van uw financieel plan, loodst u door de nodige formaliteiten om een uitstekende start te maken, vraagt de nodige vergunningen aan en stelt de statuten van uw bedrijf op in samenwerking met een notaris.

Nodige financiering
Inrichting van een zaak, bedrijfswagens, machinepark, producten, … een bedrijf opstarten kost geld. Benefisc denkt met u mee over financieringsmogelijkheden zoals het afsluiten van voordelige leningen.

Hulp bij uw financieel plan
Het zorgvuldig documenteren van uw bedrijf geeft u inzicht in de cijfermatige kant van uw bedrijf en draagt bij tot het succes ervan. Benefisc begeleidt en adviseert u doorheen heel het proces.

Op maat en naar uw wensen
Niet elk bedrijf heeft dezelfde noden. Dat beseffen wij maar al te goed. De opening van een kleine KMO zal om een andere aanpak vragen dan de start van een industrieel exploitatiebedrijf. Daarom biedt Benefisc altijd geschikt advies aan, aangepast aan uw specifieke noden en wensen.
Starteradvies nodig? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte.