Accountancy

Een multidisciplinaire samenwerking, aangepast aan uw noden

Toepassing van de wet in uw voordeel


Wegwijs in financiën en wet
Uw bedrijf zo winstgevend mogelijk maken door bv. voor de juiste vennootschapsvorm te kiezen? Accountancy kent geen geheimen voor ons. Benefisc begrijpt dat uw zaak runnen voor u op de eerste plaats komt. Wij op ons beurt bekommeren ons over de financiële en wettelijke kant van uw bedrijf.

Wettelijke do’s–and-don’ts
Onze accountants begeleiden u in wettelijke opdrachten. Zij maken uw accountverslagen op. Verslagen die door de vennootschapswet zijn opgelegd om de omzetting van een vennootschapsvorm te regelen, bij fusies en splitsingen, … Zo bent u er zeker van dat u met alles in orde bent.

Slaap op uw beide oren
Terwijl onze specialisten u helpen bij controleopdrachten zoals het opstellen, nakijken en verbeteren van uw jaarrekening, plant u volop uw successen voor het komende jaar.

Een goed gefundeerd ondernemersplan
De succesvolle toekomst van uw bedrijf hangt nauw samen met een doordacht ondernemingsplan. Het is de ideale basis om op voor te bouwen. Onze experts begeleiden u stap voor stap. Voor een optimaal resultaat.

Efficiëntie voorop
Onze accountants besteden aandacht aan de financiële analyse van uw bedrijf voor een optimaal bedrijfsresultaat. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor advies inzake financieel management, verrichtingen en begrotingen.

Specifieke opdrachten
Speciale bijstand nodig? Bijvoorbeeld bij de toepassing van de alarmprocedure ingeval van verlies aan kapitaal? Of zijn er andere accountancyopdrachten waarbij u onze hulp kunt gebruiken? Neem gerust contact op.