Over ons

Persoonlijke en klantgerichte oplossingen

Met een direct aanspreekpunt voor elke klant

 

Missie, Knowhow en Passie

Sinds 2015 is BENEFISC actief en het kantoor wordt geleid door Tom Van Praet en Danny Van Caster samen met een groep van enthousiaste, dynamische en kwaliteitsgedreven accountants en belastingconsulenten.

De gedeelde passie en kennis van medewerkers vormen de basis van BENEFISC.

 

Danny Van Caster

Danny Van Caster (48) startte zijn loopbaan midden jaren '90 bij een vooraanstaand accountantskantoor te Kontich waar hij gedurende een vijftiental jaar een uiterst grondige allround ervaring heeft opgedaan in de wereld van de boekhouding en fiscaliteit.

In 2002 studeerde hij af aan de Fiscale Hogeschool (Ehsal) en sinds 2007 werkt hij als erkend accountant – belastingconsulent (ITAA). Sinds 2015 leidt hij Benefisc samen met Tom.

Tom Van Praet

Tom Van Praet (42) behaalde zijn graduaat accountancy in 2001 aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen.
In 2002 studeerde hij af aan de Fiscale Hogeschool (Ehsal). Tom deed meerdere jaren ervaring op in het bedrijfsleven. In 2007 kreeg hij de titel erkend accountant en belastingconsulent (ITAA), waarna hij op zelfstandige basis begon. Samen met Danny leidt hij Benefisc sinds januari 2015.

Een gedreven team

Negen enthousiaste medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf. De aangename werksfeer op kantoor trekt zich door naar onze dienstverlening. Naast onze vaste medewerkers doen wij regelmatig beroep op ons ruime netwerk van bekwame partners.

Strategisch gelegen, makkelijk bereikbaar

Het kantoor is gelegen in Antwerpen, op 250 meter van de afrit E19, ‘ring1’, wat zich ook vlakbij de haven en centrum van de stad bevindt.

Zin om kennis te maken en te bekijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of gesprek.