Over ons

Persoonlijke en klantgerichte oplossingen

Met een direct aanspreekpunt voor elke klant

 

Missie, Knowhow en Passie

Met ingang van 2015 zullen de activiteiten van de kantoren Fibowe, AVPS en Van Caster Accountancy & Tax in het kader van de coöperatieve vennootschap BENEFISC worden gefusioneerd.  In dit kader zullen Tom Van Praet, Marc Soethoudt en Danny Van Caster de leiding nemen van deze groep van enthousiaste, dynamische en kwaliteitsgedreven accountants en belastingconsulenten. Beide kantoren bundelen hun kennis en informatiekanalen waardoor u als klant profiteert van een nog ruimere dienstverlening. 

De gedeelde passie en kennis van medewerkers vormen de basis van BENEFISC.

Marc Soethoudt

Marc Soethoudt (60), ooit zelf hoofdboekhouder van een internationaal bedrijf en later financieel manager, startte zijn eigen bedrijf op in 2001.

Marc is erkend Accountant bij de wettelijk erkende beroepsvereniging Instituut van Accountants en Belastingconsulenten (IAB). Tevens is hij lid van verschillende lokale beroepsverenigingen zoals BAB Antwerpen en MAB Mechelen.

 

Danny Van Caster

Danny Van Caster (40) startte zijn loopbaan midden jaren '90 bij een vooraanstaand accountantskantoor te Kontich waar hij gedurende een vijftiental jaar een uiterst grondige allround ervaring heeft opgedaan in de wereld van de boekhouding en fiscaliteit.

In 2002 studeerde hij af aan de Fiscale Hogeschool (Ehsal) en sinds 2007 werkt hij als erkend accountant – belastingconsulent (IAB) in het kader van zijn eigen bedrijf.  Anno 2011 heeft hij het kantoor in Kontich verlaten om voorrang te kunnen geven aan de uitbouw van zijn kantoor te Antwerpen.  Met ingang van 01 januari 2015 zal hij BENEFISC mee gaan leiden.

Tom Van Praet

Tom Van Praet (34) behaalde zijn graduaat accountancy in 2001 aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen. In 2002 studeerde hij af aan de Fiscale Hogeschool (Ehsal). Tom deed meerdere jaren ervaring op in het bedrijfsleven. In 2007 kreeg hij de titel erkend accountant en belastingconsulent (IAB), waarna hij op zelfstandige basis begon. In 2010 startte de samenwerking met Marc als kantoor AVPS-FIBOWE en in 2015 was de tijd rijp om in een verder doorgedreven associatie te gaan werken.

Een gedreven team

Negen enthousiaste medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf. De aangename werksfeer op kantoor trekt zich door naar onze dienstverlening. Naast onze vaste medewerkers doen wij regelmatig beroep op ons ruime netwerk van bekwame partners.

Strategisch gelegen, makkelijk bereikbaar

Het kantoor is gelegen in Antwerpen, op 250 meter van de afrit E19, ‘ring1’, wat zich ook vlakbij de haven en centrum van de stad bevindt.

Zin om kennis te maken en te bekijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of gesprek.