Fiscaliteit

Het comfort van een totaalpakket

Ons doel? Ervoor zorgen dat u geld bespaart.

Schijnwerper op belastingen
Bent u de zaakvoerder van een kmo of een zelfstandig ondernemer? En beseft u dat hulp bij uw belastingen geen overbodige luxe is om onnodige uitgaven te vermijden? Dan bekommert Benefisc zich graag over uw fiscale aangiften, controles en voorafbetalingen. 

Ook scheppen we duidelijkheid in allerlei reglementeringen en voorwaarden om bepaalde fiscale voordelen te kunnen genieten.


Fiscale optimalisaties
We bekijken eerst uw huidige situatie en inventariseren cijfermatig uw toekomstplannen. Vervolgens bespreken we samen met u de mogelijke oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overstappen van een eenmanszaak naar een vennootschap, forfaitaire onkostenvergoedingen toekennen aan uzelf, nutsvoorzieningen die ten laste van de vennootschap kunnen gelegd worden, enz.

BTW: aangiften en controles
U kunt bij ons terecht voor alles wat met btw te maken heeft zoals:
opstellen en indienen van periodieke btw-aangiften en controles
opmaken van intracommunautaire en jaarlijkse listings
advies, begeleiding en bijstand bij procedures en reglementeringen
opstart en beëindiging van btw-activiteiten

Directe belastingen
Onze belastingsconsulenten buigen zich over uw belastingaangiften en de nodige bijlagen, verlenen u bijstand bij fiscale controles, bespreken samen met u uw fiscaal dossier en geven u belastingadvies.

Voorafbetalingen, netjes geregeld
Benefisc staat u bij in uw fiscale planning zoals de berekening van uw belastingen en voorafbetalingen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en staat u later niet voor onaangename verrassingen.

Advies op maat
Ook voor advies bij specifieke procedures kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het opmaken van bezwaarschriften, antwoorden op een vraag om inlichtingen, bericht van wijziging van aangifte en internationaal belastingadvies. Bijkomende info nodig of een specifieke vraag? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een gesprek.